kedd, december 23, 2008

Realistic Crew: Synchron

Új szám az új albumról! Ujjé! Koncerten már hallottuk, akik hallottuk.28-án pedig Cinematour II. Trafóban. Gyertek, mert elképesztő jó lesz. Tapasztalat.

Cinematour II.

dec. 28. ++ Realistic Crew, Bootsie Quartet, dj cOp ++

A májusban megrendezett emlékezetes hangképzavar visszatér!
A buli egyben a Realistic Crew új lemezének előzetes bemutatója is. Az album a prominens berlini Calyx stúdióban még keverés alatt van, az új zenék koncertverziója viszont már kész. A dalok táncosabbak lettek, de nem vesztek el a széttördelt ütemek, mélysötét tónusok, atmoszféra teremtő zajfutamok sem. Erőteljesebb expressziókkal, kevesebb neszezéssel és melankóliával rántanak ki minket a besztondult városi milliőből!

Az ütemek ismét élőben szólalnak meg, mivel Szőcs Gergő dobos újra csatlakozik az együtteshez, és ott lesz a színpadon Hegyi Áron (Jazzékiel) és Újonc (Akezzdet Phiai) is.

A tavaszi koncertek után most először láthatjuk a zenekart ismét szélesvásznas vizuállal. A Monkeypresso VJ csapatának szürreális, narratív képi világa kúszik a vászonra. Az elektromos mozi-performansz során a képek a hangok frekvenciájával szinkronban, együtt vibrálva váltakoznak.

A koncertek között a Realistic Crew legújabb filmzenéiből adunk ízelítőt. Vranik Roland „Adás“ és Daniel Young „Pinprick“ című filmjeinek trailereit elsőként itt láthatjátok!

Az RC előtt a Bootsie Quartet húzza fel elénk hangképeit, most készülő második albuma új dalaival. Zenéjük vizuális értelmezője Kemuri, aki külön erre az alkalomra komponálta a látványt.

A koncertek után c0p szelekciójára élhetitek ki a felgyülemlett mozgásigényt. A pécsi srác a legjobb dubstep netrádiónak kikiáltott londoni Sub FM-en sűríti a basszusokat.

Az első 200 érkező a belépő mellé négy számos maxi cd-t kap, amelyen két új szám, az együttes vadonatúj, második klipje és egy élő felvétel található!
Trafó nagyszínpad December 28. Szombat

Line up:
Bootsie Quartet
Realistic Crew
dj cOp

Kezdés: 21:00
Belépő: elővételben 1500ft, helyszínen 2.000

myspace.com/chabzkrizo - új szám: Synchron
myspace.com/djbootsie
cop.underground.hu
myspace.com/monkeypresso

0 beszólás: