szombat, december 12, 2009

...

Egy számomra kedves ismerősöm filozófiája a következő: „nem játszunk mi lenne ha-t”. Megtörtént megtörtént, és ezt most már magamévá kell tennem és nem rágni magam, hogy s mint lehetett volna ha pl. nem jövök ki Angliába.
Elbúcsúztam, és most már lassan de biztosan le is zártam. Jót tett ez az egy hét itthon ilyen tekintetben.
If it’s meant to be, it’ll be, ha valaminek úgy kell lennie, akkor úgy lesz. Nagyon remélem, hogy valamikor a jövőben ismét együtt leszünk majd…
Alattam felhőtenger, előttem meg a satöbbi.

Na, de mindenki megfeddett, hogy nem írok semmit, így most kihasználom ezt a két és fél órát, hogy össze-vissza írkáljak.
Most már stabilan van két munkám, egyik a Roundhouseban, egy koncertes mókában (ahol jelenleg cirkusz van, élvezetes), a másik pedig a Scala, szintén koncertes, még ha kissé fapadosabb kivitelben. Mindenhol csaposkodom, amit élvezek, bár szívesen lennék igazi bartender, aki egy füstös krimóban hallgattja az ittas jancsik monológjait. Majd lesz az is.

Ezenfelül Ádámmal megbeszéltük jól, hogy ez évben rendesen megünnepeljük Szent Patrik napját, talán még az is kiderül, hogy ki is volt ő. A terv, ha esetleg bárkinek megtetszik, nyugodtan szóljon, csatlakozzon, a következő: Elmegyünk Dublinba!!! Bizony, a lehető legautentikusabb környezetben isszuk magunkat butára a rengeteg írrel. Ádám átröppen Londonba, hogy onnan kivonatozzunk a smaragd szigetgyönyörbe. És igyunk dicső módon.

Ettem ismét Arriba ételt, ami nagyon nagyon finom még mindig, ittam magyar sört, ami ugye sör. Meg ötven fokos cigánypálinkát, roncsoló hatással. Elbúcsúztattam Christ, aki hazarepült a karácsonyi mindenfélére. Aztán visszajön Budapestre egy kis időre, aztán pedig Szent Pétervárba költözik angolt tanítani. Egy kicsit irigylem, de ha összejön, megyek meglátogatni. Még úgysem voltam Oroszországban.

Aktívan keresem továbbra is álmaim munkáját, ezenfelül továbbtanulásba is belekukkantottam Londonban. Szerintem beadom a jelentkezést és ottmaradok, ha felvesznek. Ha nem, akkor tovább akárhová.

Két hónap után itthon rájöttem, hogy szeretem Budapestet. Gyönyörű város, imádnivaló. Sokan nem értékelik igazán, de tényleg. Európa egyik legszebb városában laktok. Élvezzétek!

Mi más mi más. Jaj, ugye új lakásban vagyok, valószínűleg csinálok majd abból is videós bejárást. Megmutatom mennyire szép emberegyeddel lakom. Meg a macskákat. Spoiler, de hát na. Legalább lesz mit várni :)

0 beszólás: