péntek, március 31, 2006

Kispál és a Borz koncert az A38on

A másik remek esemény, amely ezen a héten történt velem az a következő : kedden hirtelen felindulásból elkövetett Kispál koncertre való kimenés.
Kétszeres öröm volt ez a koncert nekem, főképp azért, mert ez volt az első teljesen végigörömködött Kispál koncertem, másodrészt pedig azért, mert most voltam először az A38-on, ami tényleg nagyon hihetetlen hely!
A megvalósítás egy hajszálon múlott, mert a jegyek elővételben mind elkeltek, így úgy keltünk útnak koncerttársammal, Tibivel, hogy nem voltunk biztosak abban, vajh sikerül-e jegyeket szerezni és bejutni. Körülbelül negyed kilencre értünk oda és már a sorból láttuk, hogy itt valószínűleg nem terem nekünk babár de nem adtuk fel (csak Tibi de én pozitív hozzáállással tartottam benne a lelket). Kivártuk a vízválasztó 9 órát, hisz akkor kezdődött a koncert és aztán még 20 percet a jó reménység miatt. És ekkor valami hihetetlen szerencse miatt - vagy a NAGYON kedves koncertszervező embereknek köszönhetően - megengedték a kint álldogáló pár reménykedő embernek, hogy a lefoglalt de fel nem vett jegyeket megvételre bocsátják.
Lejutottunk, kabátokat be a luxust és eleganciát sugárzó fekete nejlonzsákba és irány a koncertterem, ahol a Borzék még csak 5 perce kezdtek (és még mondják, hogy a késés rossz dolog). Ami ezután volt azt a folyamatos öröm szóösszetétel tudja kifejezni, tényleg hihetetlen koncert volt. Kétszer is vissza akartuk őket tapsolni, de talán tengeribetegek lettek, mert másodszor már nem jöttek vissza...
Bár sörben megfürödtem és olyan szagban mentem haza, mint valami iszákos öregember, de ez elhanyagolható.
Ezúton is köszönöm az élményt Kispáléknak, Tibinek, Anikónak és Bijusnak. No meg a Blogtérnek, mert gondolom ők támogatták az eseményt.
Találkozzunk következő koncerten is. Képek vannak megint itten. Sajnos a telefonkamerám nem egy megapixel-csoda, így érjétek be ezzel.
Számok, melyek voltak (Szobi Lászlótól) : "Kezdés a Küldi a megoldást-sal, rég hallott szám, jóvolt újra hallani. Utána az ezévi koncertrepertoárból néhány szám, az egyik kedvencem a Mialatt az ég, Halszív, Gyónás, Etetés, Nem fáj, Egy fiú ágyában, Csiga, Vackolj belém, Minden rendben, Lefekszem a hóba, Kicsi csillag, Napos oldal, Éjjeli lámpa stb... Ezután olyan dalok következtek, amiket ilyen jól talán még nem hallottam egy koncerten sem: Jó a világ végéig, Bársonyfüggöny, Kinn állok a ház előtt, Nincs nagy baj. A ráadásban a következőket hallhattuk: 0 óra 2 perc, Utolsó agy, Még egyszer Iszonyú lassú..."

2 beszólás:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

I find some information here.