vasárnap, április 15, 2007

Hosszú hét és most vége

Csütörtökig bár semmi nem történt, onnantól mégis felpörögtek az események egy magasabb fordulatszámra, tehát sebességet váltottunk.

Csütörtök - Kisérettségi.A német - nem meglepő módon - könnyű volt, de aztán jött a magyar. Ami nem is lett volna baj, ha nemvan nyelvtan is, mert abbeli tanulásom hanyagoltam, szóval a félsz volt ura agyamnak.

Irodalomból hatalmas szerencsémre kihúztam Petőfi tájköltészetét (nagyon tudtam), nyelvtanból pedig a beszéd és nyelv funkcióit. Hát, az már nem ment olyan fényesen, de egy max./min. 3-as biztos.
Ez a kisérettségi nagy baklövése sokunk szerint. Igaz, hogy felkészít, úgy ahogy, de mégis, mindenkinek leroncsolja az évvégi átlagot. Tizenyegyedik végén ez maga a katasztrófa.
Később kis ünnepelés volt, amivel celebráltuk azt, hogy nem buktunk meg.

Péntek - 3-tól dolgozás hétig, majd tíztől MélyPontban ivászat. Megint sikerült nemember módon viselkedni, legalábis a többiek megoldották helyettem is. Csoda, hogy nem dobtak ki, bár a nagyobb borravaló talán kompenzálta a szotyit, amit az asztalon felejtettek a többiek.

Szombat - Esztergomban voltunk, idegenvezető dolgon. Szép hely, ha lenne kamerám (nincs), akkor tennék fel Picasára képeket, csak sajnos így nem tudok. Aztán meg koncert, ami nem volt olyan nagyon jó.

Vasárnap - Kajanap, pihenőnap, ez a nap a sorozatoké, amik közé Battlestar Galactica is csatlakozik (írás róla később).

Ennyi volt e hétből, jövőre megint iskola.
PEDIG CSÜTÖRTÖKÖN NYIT A ZP!

0 beszólás: