csütörtök, július 19, 2007

A hétvége utáni időkről...

iszont! ami jó hír, hogy Potterhétvége után egy hét szabadság, pihenés, úszás, ismerősökkel újraismerkedés. Aztán pedig elképzelhető, hogy még több szabad idő, ami már nem olyan megnyugtató, de majd lesz valahogy.

Amúgy úszás azért, mert remélem kapok kölcsön ilyen bérletet be a Külker Parkba, ott fogom égetni a kilókat. Úszni szeretek, mert még kiskölök koromba rendszeres úszásoktatást kaptam, nem kizárólag az általános iskolában, hanem még külön is a Rege Hotelben.
Azóta reflexszerűen megy a gyors-, mell-, hátúszás, mindig figyelek a karomra és tenyeremre. Félelmetes, mennyire meg tud ez maradni. Ugyan úgy érvényes ez, mint az ismert biciklis mondás. Csak jobb úszni, mert szeretem nagyon a vizet. Inkább az, mint koszos, piszkos utak.

(apróhirdetés rész: ha van azért valakinek ismerőse, aki eladná ócsón city-jellegű bringáját, keressem meg!)


Hamarosan jön a Sziget is persze, még mindig nem tudok semmit arról, hogy most megyek-e, van-e jegyem, mert nem hallottam vissza a Dóritól. Ha nem lesz, akkor kimegyek egy nap, méghozzá a Tool-ra. Progresszív elborult metál for the világ!

Meg van nyílva a bankszámlám! Nagyon örülök. Hamarosan lesz kártyám is, amiről naná, hogy lesz kép. Je je je.

No és mivel tudom, hogy senki nem szokta nagyon nézegetni se a del.icio.us-t, se a Google Reader megosztást, ezért inkább idelinkelem ezt a királyságot. Ez egy megrendelésre kapható takaró/lepedő, de ami jó rajta, az a motívum, motívumok! ROCK ON! Kár, hogy $700-tól indul.

0 beszólás: