hétfő, július 09, 2007

Tata, munkaállapot, nyár (kívánságra (: )

Mostani hétvégém remek volt. Szombaton lementem 5-kor, mivel tegnappal hivatalosan el lett kezdődve a 2007-es tábor, ahol nem kicsit sajnálható módon már csak mint tanári képződmények alakulhatunk ki.
Persze nem mintha panaszkodnék, örömmel leszek majd egy kis csoport angolt epedve tanulni vágyó kis lurkó mentora. Majd harmadik turnusban. Addigis, nagyon szurkolok egyik számomra nagyon kedves nővérkémnek, hogy ő is remekeljen!
Most szombaton lemegyek (megint) egypár emberrel, hogy ott jól nosztalgiázzunk és több hasonló dolgot tegyünk. Nagyonnagyon jó lesz.

Munkával az van, hogy ugye hamarosan itt a 7. Potter, az utolsó, nagy befejező részhez, amiért egy nemkis bulit fogunk csapni a kedves embereknek. Árultunk peronjegyet, el is kelt minden, ez 250 embert jelent. Lesz büféj, no meg maga a bolt ki lesz dekorálva, hisz téma adott, berendezés folyamatban van, de már nagyon jól néz ki most is.
Jön Fókusz, nyitva tartás pedig péntek 10-től szombat 19-ig, folyamatosan. És én nagyjából végig leszek. Vagyis lesz 4-5-től 15-ig egy kis pihenőidőm, amikor hazamegyek, alszom, aztán vissza. Nem lesz egy hosszú hétvége, ááá dehogy - tágas égen angyalok.
Aztán persze rögtön OLVASNI kell a könyvet, megállás nem hiszem, hogy beiktatható.

Meglett a kis Bluetooth bigyó a telefonhoz, ezért lesznek majd megint gyakrabban képek, mert telefonnal könnyebb, mint webkamerával.

Lassan nyitok majd egy bankszámlát. Jó lesz nekem. Meg menőzhetek a kártyával - milyen kúúl dolog egy sajtos perecet reggelire kártyával fizetni? NAGYON (:
De komolyra fordulva, inkább az lesz a jó, hogy kapok mellé netkártyát, így megnyílik előttem a világ két fontos helye, ahol kártyával lehet fizetni. Amazon és eBay. Onnantól nehéz lesz visszafogni magam, hogy ne rendeljem be összes Gaiman-tól kezdve Pratchett-eken és különféle Pearl Jam-eken keresztül minden fontos és kevésbé fontos dolgokig. De a tudat mindenesetre jó lesz.

Hát, szerintem most ennyi. Megyek virágot pakolni.

0 beszólás: