csütörtök, június 11, 2009

Orrsövény megferdülés

Régóta fennálló problémám, hogy váltakozó orron keresztül csak nagyon kevés levegő áramlik be. Mostanság meguntam, hogy nem tudok úgy bringázni, hogy ne szájon át vegyem a levegőt, mintha kifulladtam volna, vagy pl. alvásnál orron át nem tudok lélegezni (és ez mások szerint elég hangos alváshoz vezet…).

Elmentem a Szent János Kórházba fül-orr-gégészni (lakóhelyem szerint a Kapás utcaiba mehetek, de ott egyszer jártam ue. problémával, az orvos annyira ellenséges volt, hogy fuckit), ahol a sokkal kedvesebb orvos elmondta, mi a sztájsz: „orrsövény-ferdülése van”.

Megoldása operáció, két nap kórházban, tampon orrban, sok jóság. Aztán kb. 1 hét kényszerpihenő. A közeljövőben tervezett életváltozások miatt inkább hamar túlesnék rajt', szóval amint el tudok szabadulni két hétre, befekszem. Majd megírom, mikor. Látogassatok meg! (:

2 beszólás:

Wilika írta...

Dr Kovács András főorvosúr?
Uhh, mióta az öreg belenyúlt a fülembe, azóta folyamatosan kopoltyúzom (minden nyelésnél kattog, és egy nagyobb hajtás után úgy bedugul, hogy egész este hallgathatom a fejemben keringő levegőt)
Elvileg hétfőn műtött volna. De most anyám kitalálta, hogy ne menjek a szentjánosba, mert az milyen rossz kórház... :S

Jah, amúgy az orrsövényem nekem is meg kéne műttetnem. De most a manduláimra pályáznak... :S

Zeo írta...

Nem, valamilyen doktornő volt, dr. Plüm-plüm Andrea talán?

Belekukkantott ő is a fülbe, de nem volt semmilyen rossz – egészen pontosan pneumatikus fültölcsérrel, mert kaptam pontokat. Vagy ők kaptak pontokat? Mire van ez?

Vizsgálat 750-ért, fülvizsgálat 80 pont. És ha megvan 10,000, ingyenes plasztikai műtét vagy csontváz? :)

Feküdj be mandulára ÉS orrsövényre. Csináljanak meg mindent, ha már ott vagy. Mint amikor bringát viszed szervizbe (amúgy most veszek új kerekeket, mert a régi tropára ment).

Szent János meg olyan, amilyen. Legalább közel van, nem olyan vészes. Hova mennél, ha nem oda?