hétfő, április 02, 2007

Egy hosszúrövid helyzetelemzés

Nos, nem írok mostanság, mert úgy nem történik semmi olyan, amit vagy megoszthatnék vagy meg kéne osztani, mert nem érdekelne senkit...
Most is Csak azért írok, hogy valakik, akik olvasnak, végre lássanak valami HIHHHETETLEN új írást, mert se a képpel (pedig mily csodaszép lány Ő), se a Montipájtonnal nem voltak kibékülve.
Hát, akkor tessék, itt az irat. Mit írjak.. Megvan:
Volt Fringe, jó volt. Kultúra. Kint voltam Anettal aztán meg Ágostonékkal.
Lesz Dream Theater koncert, 8500 a jegy és ki is fizetem, mert ki is megyek, Hunorral és ott progresszív metálkodás lesz, nagyon.
Tanulás meg van, mert jön a kisérettségi, amiből csak a magyar a fontos, mert ez a jegy nagyban befolyásolja az évvégi jegyem.. és ha az rossz lesz. Bele sem merek gondolni, milyen komor a jövőképem akkor.
--Most Pearl Jam szól: Alive -- Koncertet!

Mostanság láttam a MirrorMask-ot, ez egy Neil Gaiman történet megfilmesítése és mindenki kötelező jelleggel ajánlom (tehát nekem kötelező ajánlani, nem nektek kötelező nézni, mert ez kicsit elvontabb, nempopularista film és még be sem lehet szerezni itthon).
300-at is láttam, moziban, pénzt kiadva érte. Nem ment kárba. Jó volt, vad.

Láttad az Xpress honlapján Cowboy Bebop DVD-ket, 1600 darabja. Megveszem én, nagyon.

Most szombat, VERONICA MARS premier a Viasat 3 istencsatornán, nézni kell mindenkinek, ezt már kötelezővé teszem.

Hát, mit is írjak. Voltam cLoWn koncerten (ilyen metál), ahol zúzás volt. Meg voltam Balatonon, ahol bicikliztem és elhatároztam, hogy egy olyan szerkezet jó lenne, csak hát nincs. Pedig fogunk menni Szent Endrére biciglizni (nem Endrén, mert hát ő már holt és csak szétporladna. A városban). Majd bérlem a kétkerekűm.

Mi még. Szigetjegy: 30.000 "birodalmi pénzegység (mefi.be)". Az sok. És nem is tudom, hogy lesz-e jó koncert. Bár a Nine Inch vonzómágnes.

Van munkám, vagyis félmunka. Legalábbis.

Hajam pedig egyre vadabb, de nem hátrálok meg. Legalább októberig vágtalan hagyom, majd lesz belőle valami. Szakáll még marad szintén.

Hát, ennyit tudtam írni. Azt hiszem. Ja nem, Foobar: www.fooblog2000.com - itt vannak szép, szinte már-már szkinek, tehát nagyon könnyen felrakható kinézetek, amik olyan gyönyörűek, mint annak a rendje.

Most már szünet van nekem, míg a másoknak kevésbé. És kárörvendek.

Ennyi volt. Tényleg. Most publish.

2 beszólás:

Névtelen írta...

Khm...
Mirrormask:
http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp
:P
Majd dumáljunk.

Zeo írta...

Nos, igen :)
De az árkategória a túl sokba esik. Én inkább a 990 forintos filmek elszánt híve vagyok... bár ez a film igencsak vonzó.
Persze ha már DVD-t veszek, akkor Cowboy Bebop, kérdés nélkül.