hétfő, október 27, 2008

Várkert catering

Pénteken nagyszabású rendezvény volt megszervezve a Várkert Casinoba (ott van az Ybl Miklós téren, a Tabánnál. Biztos láttátok: nagy szökőkút, stb. 86-os ott megy el mellette), és Mo, az Arriba nevében bevállalta a cateringet. Brandépítés a felsőbb tízezer körében for sure.

Erre a feladatra eredetileg nem mentem volna, csak Máté, mint szakács, és Zsófi meg Dani, mint pultosok. Csak hát John rájött, hogy egy szakács talán kevés ennyi emberre, és még pénteken, miközben dolgoztam (ez a legszebb az egészben, mert nyitottam, tehát kilenckor már ébren voltam - és a születésnapom is volt), megkérdezték, hogy mennék-e. Mivel érdekelt ez az egész, naná, miért ne.

Kicsit korábban hazaengedtek, mert nem mehettem volna úgy, ahogy kinéztem (narancssárga csíkos póló). Bár sietnem kellett volna, kaptam útközben egy telefont, hogy csak 2 órával későbbre kell menni, pihenjek csak. Örültem.

Otthon zuhany, hajmosás, borotválkozás, stb. Közben Ádám és Orsi szervezett nekem kicsi magánbulit, amire szintén hivatalos voltam. Nem örültek annak a hírnek, hogy 4 vagy 5 körül jutnék el oda. A lényeg, hogy betáraztam pólót, fogkefét-krémet, fésűt, anyámkínját.

Elindultam, szépen, időben meg is érkeztem, Máté elmagyarázta mi hol és mit, no meg mikor, így készen álltunk a munkára… amiből végülis nem lett túl sok, így olvasgattam a könyvem, cigiztünk, összebarátkoztunk úgy nagyon felszínesen a pultos-felszolgáló lányokkal, elvoltunk. A Daniék meg kint fagyoskodtak :P

Aztán zárás, kicsi idegeskedést érzékeltünk a főnökség egyik tagja irányából. A másik tagja (remélem most nem olvas :) az este végére elég barátságos hangulatba került, kb. mint Arriba bulin. Jópofa volt :)
Záráshoz még hozzátartozik a mosogatás, ami rám hárult, de átmentem zenbe, és elviselhető volt.

Volt még valami, de arról majd akkor, ha.

Aztán átmentem Orsiékhoz, 5-kor tett ki a taxis (ekkor már 20 órája ébren, két műszakkal megettem). Ott még kicsit mókázás - én hibám, nem igazán voltam partiképes - , römiztünk, iszogattunk. Aztán alvás. Jól éreztem magam - nem vagyok a nagy agyeldobós bulik híve. Egyszer megvolt, jó volt, de inkább kis perszonális élmény, mint sokan :)

És alvás, másnap viszont mosott darab rongyszar effekt, de csak a végefelé jött ki rajtam. Sietés haza, alvás 14 órát - jókor jött az óravisszaállítás :)

Kellemes élmény volt, tenném még máskor is. Ahogy Moval beszéltem, szerintem lesz még itt kutyára szalonna. Alig várom… már csak a dolog miatt is, amit nem mondok el, mert gonosz vagyok :)

0 beszólás: