péntek, október 19, 2007

Coming soon to your screens:

Igen, úgy tűnt egy darabon, hogy most már tényleg hozzákezdek ismét a rendszeres íráshoz, és aztán mégse. Ennek okai sokrétűek, bár a fenyegetettség elmúlt, ismét a biztonság meleg karjaiban érzem magam.
De nem kell aggódni, holnap vagy holnapután lesz már időm tengernyi, tudok is majd írni. A témák pedig: Esztinek a születésnapi bulija, CriticalMass szervező találkozó és Stardust kritika. E mellé jön a most vasárnapi Petra születésnapi buli, tehát arról is írni fogok.
Ma pedig voltam World Press Photon, immár negyedik éve folyamatosan, kihagyás nélkül, és még mindig nagyon jó! Vasárnapig van rá mód, hogy megnézzétek, én ajánlom.
23-án pedig Bartókkal Kerekes Band és Folk Error koncert az A38-on. Aki szereti az etnofunkot, annak ott a helye.
És betűtípust is váltok, mert a talpas elegánsabb.

És zárásképpen mi más, ha nem egy szám, méghozzá egy újonnan felfedezett zenekartól, az Okkervil Rivertől (amúgy most olvastam, hogy nem mindig kell idegen szavaknál kötőjellel toldalékolni. Mekkora balga voltam). Az új albumuk nemrégiben jelent meg The Stage Names címmel. Erről kapjátok most meg az Our Life Is Not A Movie Or Maybe-t. Van más jobb szám, de ennek csináltak klipet.
Hallgassátok szeretettel:

0 beszólás: