csütörtök, április 17, 2008

Nyerünk a BKV sztrájkkal

Nem tudom jobban megfogalmazni, mint Kükü szavaival:

Vannak olyan helyzetek, mikor évekig dolgozunk valamiért, ami rettenetesen sok munkát igényel, elviszi sok hétköznapunkat, áldozatokat vállalunk érte, és persze az eredményeit is látjuk, érezzük.
Aztán van olyan helyzet is, hogy egyetlen hét alatt, tizedannyi munkával ugyanakkora eredményt lehet elérni, akár megduplázni mindazt amit az évek alatt sikerült.

Hát igen, tényleg! Most, hogy két héten belül kétszer is sztrájk volt, lesz, múlt héten hétfőn már legalább háromszor annyi bringás volt az utakon, ha nem több, de az még csak egy résznapos leállás volt.
Ami viszont holnap lesz, az maga lehet a gyönyörűség. Múlt hétbeli tapasztalatok alapján biztos lesz pár száz autós, aki belátta, hogy autóval menni egy teljes napos sztrájkba HALÁL, így kénytelen-kelletlen bringára ül.
És Budapest egy napra Amszterdammá változik.

Mi hárman, Ágoston, Sziszi és én iskola helyett (minden hiányzás igazolt, fuckyeah) a városban fogjuk rakni, és kacagunk az autósokon, nyomjuk a CM tudatosságot rendezőpólóban.

Te is legyél része a holnapi Minimal Massnak, amivel izzítasz vasárnapra :) Aznap pedig egy gyönyörű tekerést kívánok mindenkinek. És nem csak CM lesz hétvégén. Nézzide, mi minden még!

0 beszólás: