szombat, szeptember 15, 2007

ZP utoljáraelőtt - Emil.Rulez

Szerdán a Zöld Pardonban, ebben az évben talán utoljára, az Emil.Rulez zenekar koncertelt, akiket ugye én szeretek nagyon. No meg Bartók is, régebbi osztálytársam még az Árpádban, akivel mentem.

No hát, találkoztunk és nekiindultunk, hogy egy remek koncertélményt szerezzünk magunknak, no meg dumálni és hasonló ilyeneket csinálni, hisz úgyis rég találkoztunk.

A koncert nagyon jó volt, a rendes zenekar kiegészült egy négytagú (3+1 Fekete-Kovács) fúvósszekcióval is, hogy ők muzsikáljanak jól nekünk. Volt sok jó szám, bár a Zazie az ágyban elmaradt most. Volt helyette Pattanásos Asszisztens, Zazie a Metrón, Zanga!Zanga!, Szexplanéta egyebek között. No de ami nagyon tetszett, az a Zita által előadott M323, ami szerintem még Hajós hangjával is a legjobb Emil-dal, de így egyszerűen fantasztikás, lúdbőrözgető, csodálatos élmény volt.

Persze, mivel egy spontán bandáról van szó (vagy csak nagyon jó színészek (:), volt egy Hajósos magánszám, amit a közönség egy hangos tagja váltott ki belőle, a következőképp volt:

Hajós kérdésére, miszerint mindenki rendben van-e, egy nagyhangú bekiáltotta, hogy "nem, meg vagyok fázva". Hajós visszakérdezett, félig tréfásan, hogy akkor miért jött el, mire az emberke üvöltve: "KORNÉL!" Szegény Andrisnál elszakadt a cérna, és eljátszotta az Utállak Kornél dalt, így reagálva a kialakult Kornél-kultuszra, amit a kedves blogolvasó is megfülelhet YouTube segítségével.

Szóval, koncertélmény nagyszerű volt, 7/7 pont, mert kutya jó volt! Még sok emilt nekünk!




0 beszólás: