szerda, december 19, 2007

Felzárkóztató irat #2 - Bongotta

Szóval hatalmas feszültséget generált remélem az az elejtett információs morzsácskám ("Holnap megveszem a legcsodásabb dolgot"). Nos, ez a dolog egy gyönyörű, mattzöld bicikli, ami csak az enyém! És a neve legyen: Bongotta. Mert az olyan.. olyan :)

Szóval, ez egy Altrix vázas x2-es típusú bicikli, van rajta teleszkóp, így nem kottyan meg egy kisebb bukkanó. Cross country. És nagyon nagy élvezet menni vele, habár eddig csirke voltam, és hagytam pihenni, mert hát hideg és jég van. De ma már útra keltem, egészen a Nagymező utcáig. Kicsit bizonytalan még a tekerésem, rutintalanságom szinte ordibál - útra menni szinte alig merek - , sőt, fittségem is az elégségest súrolja. Alulról. Lábujjhegyen. Ugrálva.

De nem adom fel, széllel és mindennel szembemegyek, jó lesz ez.
Szóval van már bicikli, hozzá lánc, lámpa elől és hátul, kobakvédőm is lesz majd egyszer, de ami a legfontosabb, a Bagaboo táska. Mert az a királyság. Szóval ha valaki nagyon meg akar ajándékozni, nem mondok ellent :P De ha nem lep meg senki, és lássuk be, erre nagy az esély, akkor 2008 első nagyobb vásárlása ez lesz. Meg egy pénzes tárca mellé.

All hail the Bike!

0 beszólás: