hétfő, március 24, 2008

Háziesemények

Meghalt a merevlemezem, nem indul be, mert szétszakadtak a rendszerfájlok. Azért remélem, hogy minden, ami rajta van, megmaradt (rengeteg kééép, no meg zenék). Addig húgom gépén próbálkozom kielégíteni információéhességem. Ezt is onnan pennázom. Kellemetlen, nedves érzés.

Viszont megvan az a hatalmas plusz, hogy rá vagyok fanyalodva az olvasásra. Már két-három eddig folyamatban levő könyvet olvastam ki. Virtuálfény, Amerikai Istenek, Sandman (Neil Gaiman első munkája, képregény). Most befejezem a Drakulát, aztán még nem tudom, mi lesz. A szerencsém, hogy van sok, amiből válogatni tudok. Ja, és tanulni is kell, az összes magyar tételt, mert tanárunk szünet után rögtön tart egy tételdolgozatot.
Bár nagyon jó, hogy olvasok, mint egy güzü, és egyéb dolgokat is csinálok, de szeretném visszakapni a masinám.

Szombaton Zoliéknál jártam sokadmagammal, kinek szülei elmentek egy hétre, így egy kisebbfajta házibulit csináltunk. Tényleg kicsi, mert jó, ha nyolcan voltunk, de azért hangulat remek volt - ha leszámítjuk Tibi és most-már-ex(?)je összeveszését. De ez már... szinte szokás, nem is lepődtünk meg olyan nagyon.
Ittunk, ettünk - Tibor hozott a Kéhliből tatárbífszteket, kőrözöttet és nagyon-jaj-de-finom parasztsonkát -, pókerezni is megpróbáltunk a Chio sokféle formás kekszeit felhasználva (hexagon, halacska, csillag), de inkább megettük a téteket. Ez nem fordult volna elő, ha műanyag zsetonkészletünk lett volna. Aztán ittunk még egy kicsit, ökörködtünk, filmnéztünk - Diszkópatkányok című film nagyon jól esett az akkori állapotban. Reggel felkeltünk jó kómásan, betértünk még egy igazi húsvéti reggelire a mcdonald'sba, végül haza, ahonnan átmentünk nagyanyámhoz egy jó nagy zabálásra. Aztán meghaltam fáradtságban. Szerencsére ma semmi fárasztó nem volt az agendán, talán locsolni illett volna felkelni, de ez az élet.

Holnap nagygeekek leszünk Ágostonnal és Sziszivel, felzabáljuk egy maratoni mozizás során a hat Star Wars filmet. 12 órás elfoglaltsággal számolunk.
Aztán pénteken Minimal Mass, vagy nem, mert egybeösszeütközik a CM szervezői gyűléssel, amire talán elmegyünk Ágoval. Vagy nem. Megígérte, de ez macskafarkat sem ér.
Anyám pedig elutazik szombaton messze egy hétre, még gondolkozom, mit tegyek. Legyek jófiú, vagy valamit szervezzek. //

0 beszólás: