kedd, augusztus 28, 2007

Critical Mass 2007.09.22

Egyre közelebb van (relatíve) az őszi Critical Mass, de már pár fontosabb dolgot tudni lehet... Mivel hídfelújítás, metróépítés és eszeveszett útcsere van (emiatt lesz majd anyázás iskolakezdéskor - tekintsék meg példának a Hűvösvölgyit), ezért a CM szervezőség úgy döntött, nem pakol még több szart Budapest autósai alá, és megrövidíti az útvonalat.

Ezek szerint az indulópont nem a pesti rakpart lesz, hanem a Pázmány Péter sétány - nagyjából ZP mögötti ELTE komplexum környéke. Onnantól pedig menni, menni, egészen a Városligetig.

Viszont, nem maradunk extra kilométerek nélkül, mert emellett elkezdődött egy csillagtúra szervezése is minden kerületnek. Mivel én Ágostonnal megyek, ezért vagy 2. vagy 3. kerület lesz a miénk. Eldől.

De nem szeretném, hogy csak mink legyünk (bár még talán jön Helga, Sziszi.. osztálytársak). Az lenne nagyon jó, ha egy néhány ember, akit ismerek és szeret is biciklizni (Anett és ööö ... valakik még biztos vannak (: ), mint egy nagy csapat jönne (amúgy az, hogy a tv2 elbaszta nyelvtanilag az okosabb vagy, mint egy 5.-es plakátokat, megvan? Megavicc). Írjátok meg, hogy IGEN, akarunk veletek menni. Más vágyunk sincs! És akkor látom majd, hogy ez jó (:

Alant a CM útvonala, provided by Google Maps & Zsolt:
Mea culpa, ez csak egy elvetett tervezet. Inkább berakom az áprilisit, de nézzétek úgy, hogy nagyjából a Petőfitől van az indulás:

(Mivel a Maps nagyon megrontja a blogom szerkezeti integritását, inkább maradok a linkelésnél továbbra is.)

0 beszólás: